Μεταπτυχιακό στην Οικονομική Επιστήμη

  • Στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο
  • Δεξιότητες εφαρμογών
  • Συνέχιση σε διδακτορικές σπουδές

Αιτήσεις για Συμμετοχή σε Ορκωμοσία (31/05/2023)

24/04/2023

Παρακαλείστε όσοι και όσες θα συμμετέχετε στην επόμενη ορκωμοσία του Δ.Π.Μ.Σ. στην Οικονομική Επιστήμη που θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης την Τετάρτη 31/05/2023 στις 10:00, να αποστείλετε στη γραμματεία το αργότερο μέχρι την Κυριακή, 30/04/2022 την Αίτηση Ορκωμοσίας (συνημμένο έντυπο) υπογεγραμμένη και σκαναρισμένη.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία για λήψη βεβαίωσης ολοκλήρωσης σπουδών θα πρέπει στο ίδιο χρονικό διάστημα (μέχρι την Κυριακή 30/04/2022) να καταθέσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Κατάθεση  της Διπλωματικής Εργασίας στη Βιβλιοθήκη σε ηλεκτρονική μορφή και μόνο μέσω της ΨΗΦΙΔΑΣ.(Οδηγίες στο σύνδεσμο: https://dspace.lib.gr/handle/2159/125)
  2.  Βεβαίωση παράδοσης της διπλωματικής εργασίας (εκτύπωση ή προώθηση του e-mail επιβεβαίωσης που θα σας αποσταλεί αμέσως μετά την εισαγωγή στην ΨΗΦΙΔΑ).
  3. Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης Ελέγχου μη Εκκρεμότητας στη Βιβλιοθήκη
  4. https://www.lib.uom.gr/index.php/el/aitisi-elegxou-mi-ekkremotitas?view=form
  5. Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (ταχυδρομική αποστολή ή σε φάκελο στο όνομα της γραμματείας στο θυρωρείο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας)

Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε τακτοποιήσει και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης (πόσο νωρίτερα θα πρέπει να παραβρεθείτε) και οι οδηγίες για την ημέρα της ορκωμοσίας θα σας αποσταλούν εγκαίρως.

Τέλος, σας παρακαλούμε να εγγραφείτε στο μητρώο των αποφοίτων συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://www.uom.gr/alumni/forma-mhtroou-apofoiton